Home


  nederlands engels frans duits


Mannen Senioren

1994    Peter Daenens51'32"
1995Marnix Goegebeur49'48"
1996Mauricio Gonzalez51'06"
1997John Vermeule48'07"
1998John Vermeule48'10"
1999Guy Fays47'28"
2000Guy Fays47'15"
2001Tom Compernolle49'22"
2002Christian Nemeth47'44"
2003Christian Nemeth48'55"
2004James Kiplagat Koskei48'45"
2005Guy Fays49'46"
2006Guy Fays48'00"
2007Guy Fays50'05"
2008 Julius Muriuki45’59”
2009Abdelhadi El Hachimi49'13"
2010Julius Arile47'54"
2011Gadengoi Loitareng49'50"
2012John Kipsang Lotiang47'29"
2013Hicham El Filali50'17"
2014Abdelhadi El Hachimi  48'47"
2015Florent Caelen47'47"
2016Victor Kirui49'40"
2017Regis Thonon50'36"


Mannen masters:

1994   Johan Hoppe52'47"
1995Ion Damian51'35"
1996Ion Damian52'38"
1997Jozef Eyckmans49'38"
1998Ion Damian50'10"
1999Marc Ruell49'46"
2000Chris Verbeeck49'27"
2001Theo Vanden Abeel50'24"
2002Theo Vanden Abeel49'11"
2003Theo Vanden Abeel51'01"
2004Theo Vanden Abeel51'45"
2005Jan Blockx52'30"
2006Guy Fays48'00"
2007Guy Fays50'05"
2008 Guy Fays47’49”
2009Frederic Collignon49'59"
2010Vital Gahungu51'11"
2011Guy Fays52'00"
2012Stefan Van Den Broek50'07"
2013Gino Van Geyte50'55"
2014Guy Fays51'33"
2015Guy Fays50'58"
2016Björn Voet56'06"
2017Guy Fays54'27"


Vrouwen senioren:

1994   Els Loghe1.12'19"
1995Siska Maton1.01'52"
1996Linda Milo0.57'52"
1997Carla Beurskens0.56'42"
1998Stefania Statkouvene0.55'56"
1999Katja Merlin0.55'50"
2000 Pamela Chepchumba0.52'33"
2001Mary Ptikany0.55'16"
2002Ann Parmentier0.56'31"
2003Annelieke Van der Sluijs0.56'29"
2004Birhane Dagne0.57'03"
2005Jenny Clague0.58'48"
2006Tegla Loroupe0.56'01"
2007Daphne Panhuijsen0.56'34"
2008Alemitu Bekele0.56’20”
2009Gladys Otero0.53'15”
2010Alice Jepkemboi0.58'57"
2011Tabitha Wambui Gichia0.56'17"
2012Tabitha Wambui Gichia0.54'53"
2013Els Rens0.58'59"
2014Karen Van Proeyen1.00'45"
2015Annelies Deketelaere0.59'26"
2016Naom Jebet Rotich0.58'45"
2017Tabitha Wambui Gichia0.54'33"


Vrouwen masters:

1994    Lisette Devoogt1.06’17”
1995Lisette Devoogt1.07’45”
1996Siska Maton1.01’15”
1997Siska Maton1.01’02”
1998 Stefania Statkouvene0.55’56”
1999Mieke Pullen0.58’11”
2000Mieke Pullen0.57’32”
2001Bernadette Janseune1.00’31”
2002Bernadette Janseune1.00’13”
2003Annelieke Van der Sluijs0.56’29”
2004Katja Merlin0.58’03”
2005Ludmilla Afoniouchkina1.01’40”
2006Marlene Vandenbroeck0.59’41”
2007Sylvie Mulle0.58’01”
2008Nadezhda Wijenberg0.58’05”
2009Ann Parmentier1.00’09”
2010Mounia Aboulahcen0.59'42"
2011Ria Thienpont1.01'08"
2012Ria Thienpont1.01'52"
2013Ria Thienpont1.00'21"
2014Ria Thienpont1.00'58"
2015Veronique Coene1.01'44"
2016Heidi Hertveldt1.03'05"
2017Sandrine Host1.01'52"


Clubs:

1996  HC Oostende
1997Volharding Beveren
1998BRRC
1999Looise
2000CABW
2001VMOL
2002ABAV Brugge
2003Wrekin RR
2004RFCL
2005RFCL
2006RFCL
2007RFCL
2008RFCL
2009Volharding Beveren
2010RFCL
2011RFCL
2012RFCL
2013RFCL
2014RFCL
2015RFCL
2016MACW
2017TEAM SALAVARDA


Palmares mannen 50 min:

2008   Julius Muriuku45'59”
2000Guy Fays47’15”
2000Christian Nemeth47’15”
1999Guy Fays47’27”
1999Gino Van Geyte47’28”
2012John Kipsang Lotiang47’29”
2012Peter Wanjiru Kariuki47’32”
1999Stephan Rousseau47’33”
1999Koen Allaert47’38”
2008Abdi Nagassa47’43”
2002Christian Nemeth47'44"
2002Guy Fays47'44"
2000Carl Thackery47'53"
2015Florent Caelen47'47"
2010Julius Arile47'54"
2010Najim El Gadi47'55"
2000Dirk Vandebroek47'55"
2008Guy Fays47'59”
2006Guy Fays48’00”
2006Saji Bouazza48’00”
2000Eric Gerome48’03”
2002Bennie Vansteelant48’05”
1997John Vermeule48’07”
2002Onesphore Nkunzimana48’08”
1998John Vermeule48’10”
2002Stefan Vandenbroek48’11”
1999Stefan Vandenbroek48’13”
2008Aman Gemeda48’14”
2002Sasji Bouazzi48'15"
1998Dirk Vandebroek48'17"
2002Carl Thackery48'20"
2008Stefan Vandenbroek48’21”
2000Dimitri Ryjoukhine48’32”
2004James Kiplagat Koskei48’45”
2014Abdelhadi El Hachimi48'47"
1998Theo Vandenabeel48’47”
2008Vital Gahungu48’50”
2015Rachid Ezzouniou48'48"
2000Dimitri Semenov48'53"
1997Didier Knockaert48'55"
2003Christian Nemeth48'55"
2003Onesphore Nkunzimana48'56"
1999Jackson Omweri49'01"
2002Elijah Murathe49'01"
1998Gino Deleu49'02"
1999Rony Ligneel49'02"
2003Jan-Willem Schaar49'04"
2014Chakir Boujattaoui49'06"
2002Frederic Collignon49'06"
2008Ghirma Woldu49’06”
2000Wilfred Lenaula49'08"
2002Martin Sciafo49'08"
2004Koen Vanrie49'08"
2014Said El-Otmani49'11"
2002Theo Vandenabeel49'11"
1997Gino Deleu49'12"
2015Lander Van Droogenbroeck49'13"
2009Abdelhadi El Hachimi49’13”
2000Eli Hassan Margan49’13”
2008Michael Brandenbourg49’13”
2008Frederic Collignon49’16”
2014Hassane El Lahlal49'17"
2004Dominic Bannister49’17”
2004Vital Gahungu49’18”
2004Christian Nemeth49’18”
2004Roel Smet49’19”
2004Vincent Koech Limo49’21”
2001Tom Compernolle49’22”
2000Vincent Ternet49’23”
2001Robert Siwatum49’23”
2003Guy Fays49’23”
2001Guy Fays49’24”
2001Christian Nemeth49’24”
1998Gino Van Geyte49’25”
2001Stefan Vandenbroek49’25”
2001Stephan Tapalan49’26”
2000Chris Verbeeck49’27”
2000Ali Assan49’28”
2006Eric Gerome49’29”
2001Rony Ligneel49’30”
2003Frederic Collignon49’31”
2003Bart Deberge49’32”
2008Eric Gerome49’32”
1998Oleg Othmakov49’33”
2001Jacob Losian49’33”
1997Jozef Eyckmans49’38”
2016Victor Kirui49'40"
1999Michael Khoboton49’42”
2000John Vermeule49’45”
1999Vincent Ternet49’46”
2010Abdi Nagassa49’46”
2004Daniël Rotich49’46”
2005Guy Fays49’46”
1998Chris Verbeeck49’47”
2010Mourad Marofit49’48”
1995Marnix Goegebeur49’48”
2003Abraham Kosgei49’48”
1998Bart Deberge49’49”
1999Marc Ruell49'50"
2005Jean-Berchmans Ndayisenga49'50"
2011Gadengoi Loitareng49'50"
2012Boris Ogurtsov49'50"
1998Jurgen Dereere49'51"
2000Philip Van Haecke49'51"
1997Chris Verbeeck49'53"
1998Chris Blomme49'53"
2005Stefan Vandenbroek49'53"
2005Dieudonne Gahungu49'54"
2015Michael Brandenbourg49'58"
2009Rachid Ezzouniou49'59"
2009Frederic Collignon49'59"
1998Philip Van Haecke49'59"


Palmares vrouwen 60 min:

2000  Pamela Chepchumba52'33"
2009Gladys Otero53’15”
2000Milkah Chepkieny54'00"
2017Tabitha Wambui Gichia   54'33"
2012Tabitha Wambui Gichia54'53"
2001Mary Ptikany55'16"
2000Katja Merlin55'39"
1999Katja Merlin55'50"
1998Stefania Statkouvene55'56"
2006Tegla Loroupe56'01"
2006Selina Chelimo56'01"
2011Tabitha Wambui Gichia56'17"
2008Alemitu Bekele56’20”
2001Esther Barmassai56'22"
1999Michelle King56'27"
2006Catherine Lallemand56'27"
2003Annelieke Van der Sluijs56'29"
2000Esther Barmassai56'30"
2002Ann Parmentier56'31"
2007Daphne Panhuijsen56'34"
1997Carla Beurskens56'42"
2002Sandra Vanhaesevelde56'53"
2000Marina Piliavina56'59"
2004Birhane Dagne57'03"
2004Sylvie Mulle57'17"
2004Emily Kimuria57'20"
1998Mieke Pullen57'25"
1999Erica Souverein57'26"
2008Anja Smolders57’30”
2000Mieke Pullen57'32"
1996Linda Milo57'52"
2004Peris Poywo58'00"
2007Sylvie Mulle58'01"
2008Nadezhda Wijenberg58'01"
2004Katja Merlin58'03"
2006Alemitu Bekele58'10"
1999Mieke Pullen58'11"
2003Sylvie Mulle58'21"
1999Virginie Vandroogenbroek58'26"
2012Els Rens58'26"
1998Sonja Deckers58'37"
2002Kathryn Bailey58'41"
2008Sylvie Mulle58'44”
2016Naom Jebet Rotich58'45"
2007Alemitu Bekele58’46”
2005Jenny Clague58’48”
2003Alemitu Bekele58’57”
1999Ann Kinthaert58’58”
2013Els Rens58'59"
2010Alice Jepkemboi58’59”
2003Ann Kinthaert58’59”
2012Hanna Vandenbussche59’04”
2005Rosemary Kithusi59’04”
2000Sonja Deckers59’10”
1999Sonja Deckers59’17”
2001Sonja Deckers59’17”
2006Veerle D’haese59’18”
2001Anja Buysse59’25”
2015Annelies Deketelaere59'26"
1998Hilde Wellens59’27”
2001Ann Kinthaert59’34”
2005Alemitu Bekele59’36”
2010Mounia Aboulahcen59’37”
1996Katja Merlin59’37”
2006Marlene Vandenbroeck59’41”
2008Veerle D’haese59’42”
2002Alemitu Bekele59'51"
2003Ann Parmentier59'51"
2005Catherine Lallemand59'55"



in het jaar:   aankomsten:   <60min:   <50min:   <49min:   <48min:
199427437000
199540451100
199649875000
199753097520
19987781261130
19996521351254
20005891101474
200168188800
2002827961172
20031006120720
20041008106810
200581682400
2006900113320
2007117490000
200812221301063
200990466300
201097269420
201171940100
201264859322
201368564000
201480059410
201573252421
201659142100
201763664000